Dit is een nieuwe pagina.


19 april:
Korte workshop 18:00-19:00 (kort theorie en kort praktijk deze workshop is perfect om te snuffelen aan de "Do as I Do" leermethode) ruimte voor 4 combinaties. (Nog plekken beschikbaar)
Intensieve workshop 19:00-21:00 (uitgebreide theorie en voldoende ruimte voor praktijk deze 2-uur durende workshop is er ruimte voor 4 combinaties) (VOL)

Locatie: Nijkerk

17 mei:
Korte workshop 18:00-19:00 (kort theorie en kort praktijk deze workshop is perfect om te snuffelen aan de "Do as I Do" leermethode) ruimte voor 4 combinaties. (Nog plekken beschikbaar)
Intensieve workshop 19:00-21:00 (uitgebreide theorie en voldoende ruimte voor praktijk deze 2-uur durende workshop is er ruimte voor 4 combinaties) (VOL)

Locatie: Nijkerk

31 mei:
Deze avond (18:00-19:00 , 19:00-21:00) is gereserveerd voor deelnemers voor het "Do as I Do" basis examen op 7 juni op deze avond kan ik een proefexamen af nemen en uitleg geven over het theorie-examen en praktijkexamen ruimte voor 4 deelnemers per uur.
Locatie: Nijkerk

28 juni:
Korte workshop 18:00-19:00 (kort theorie en kort praktijk deze workshop is perfect om te snuffelen aan de "Do as I Do" leermethode) ruimte voor 4 combinaties. (Nog plekken beschikbaar)
Intensieve workshop 19:00-21:00 (uitgebreide theorie en voldoende ruimte voor praktijk deze 2-uur durende workshop is er ruimte voor 4 combinaties) (Nog plekken beschikbaar)
Locatie: Nijkerk

 

Kosten workshops:
Korte workshop (4 deelnemers 1 uur): €30,- (incl. btw)
Intensieve workshop (4 deelnemers 2 uur): €55,- (incl. btw)
Bij inschrijven 4 intensieve workshops: €200,- (incl. btw)
Inschrijven workshop: doasidonederland@gmail.com

  

Seminar Claudia Fugazza 

Heb jij interesse in social learning bij honden? Dan mag je dit evenement niet missen!
Van 7 t/m 10 juni komt Claudia Fugazza weer naar Nederland. Ze zal verschillende seminars geven en Do as I Do examens afnemen. Het programma ziet er als volgt uit:

 


Vrijdag 7 Juni: Do as I Do Basis examen, aan dit examen kun je deelnemen als je hond het hele "Do as I Do" protocol kent. Je hond zal door Claudia Fugazza zelf worden getest op het imiteren van 6 verschillende gedragingen naar keuze. Ook zal ze 1 nieuwe gedraging vragen die de hond nog niet kent. 

Voorafgaand aan de praktijk volgt een theorie-examen over het Do as I Do protocol. Als je slaagt voor dit examen krijg je een officieel Do as I Do certificaat! Ook zou je na dit examen door mogen gaan voor Do as I Do instructeur. (Het theorie examen is in het Engels)

We hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef je snel op!
Locatie: Nijkerk
Kosten: € 175,- euro inclusief BTW, luxe lunch, hele dag drinken en vers fruit

Zaterdag 8 juni: The dog’s mind
Hoe heeft de evolutionaire en ontwikkelingsgeschiedenis van de hond met mensen de geest van de hond gevormd? En hoe komt het dat honden bepaalde sociaal-cognitieve vaardigheden bezitten waarvan men dacht dat ze uniek menselijk waren?
“De aanleg om sociaal te leren, verschillende soorten geheugen, zelfbewustzijn, bewustzijn van eigen acties en die van anderen, het leren van talen en de ontwikkeling van sociaal-cognitieve vaardigheden bij puppy’s...”

In dit seminar zullen we deze en meer ONTDEKKINGEN bespreken die onlangs zijn onderzocht door wetenschappers die zich bezighouden met de cognitie van honden.
“Het is een ‘niet te missen’ evenement voor alle professionals die met honden werken, maar ook voor geïnteresseerde eigenaren en hondenliefhebbers“

Locatie: Leusden, Van der Valk Hotel
Kosten: €195,- euro Inclusief BTW, luxe lunch, hele dag drinken en vers fruit

Zondag 9 juni: Social learning Puppy’s
Wij vinden dat het tijd is om rekening te houden met de natuurlijke aanleg van honden wanneer we ze trainen!
“Deze experimentele workshop is bedoeld om ethologisch georiënteerde training procedures te ontwikkelen voor het trainen van puppy’s op basis van hun aanleg voor sociaal leren.“
Theorie wordt gegeven door Claudia Fugazza, zij zal de meest recente wetenschappelijke resultaten over sociaal leren bij puppy’s toelichten. Vervolgens wordt alles met een demonstratie bij puppy's in een praktijk omgezet!

Locatie: Leusden, Van der Valk Hotel
Kosten: €195,-  Inclusief BTW,luxe lunch, hele dag drinken en vers fruit

Schrijf je voor beide dagen (zaterdag 8 en zondag 9 juni) in? Dan zijn de kosten €375,- incl. btw. 

Inschrijven?: Graag een mailtje sturen naar doasidonederland@gmail.com

Maandag 10 juni: Instructeurs "Do as I Do" examen. Op deze dag hebben Mandy van Laar, Jennifer Batterink en Martina Thomas hun theorie- en praktijkexamen voor 'Do as I Do' instructeur. 

Zo hopen wij ook na de seminar dagen de Do as I Do in Nederland voort te kunnen zetten! Hier kun je je niet voor inschrijven. Wil je graag ook Do as I Do instructeur worden? Dan moet je eerst het officiële Basis Do as I Do examen behaald hebben samen met je hond.


 
E-mailen
Bellen